El nom Vispoke prové del terme anglosaxó Bespoke, confeccionat a mida, i del terme llatí Vinum. Ambdues paraules representen l'essència del nostre treball: som uns apassionats del vi i personalitzem els millors productes per als nostres clients.

Imatge corporativa 1
Imatge corporativa 2

El treball, la constància i l'ordre és el factor d'èxit de la nostra empresa. Som una empresa que ens esforcem dia a dia per a donar als nostres clients el millor de nosaltres mateixos amb la finalitat d'oferir el millor servei per a cobrir totes les necessitats en el món del vi, en el qual ens hem professionalitzat i desenvolupat. Estem disposats a utilitzar tot el nostre potencial, coneixement i qualitat humana per a assolir el nostres objectius.

Coaching

Mètode que consisteix en acompanyar, instruir i entrenar a una persona o a un grup, amb l'objectiu d'aconseguir algun objectiu o desenvolupar habilitats específiques.

Contacta amb nosaltres i t'informarem sobre la formació per a clients amb el nostre equip de someliers:

Cates d'iniciació

Cates d'iniciació:
Desde Vispoke, formem a equips per endinsar-se en aquest món apassionant, donant les eines necessàries perque puguin defendre i entendre les propostes de cartes.

Tècniques de negociació

Tècniques de venda:
L'equip de formadors de Vispoke, actualitzen i desenvolupen patrons personalitzats ajustant-los a cada client, tenint com a objectiu la venda.

Servei i maridatge

Servei i maridatge:
Vispoke, té molt clara la importància i la rellevància que té ajustar cada vi amb la oferta gastronòmica de cada client. És per aquesta raó, que formem als equips, per a que el plaer del comensal sigui tot un èxit.

Cates temàtiques

Cates temàtiques:
La nostra oferta Vitícola està integrada amb referències mundials, sent una completa base per a poder aprofundir i desenvolupar els diferents països i regions, trobant la tipicitat característica a cada una de les referències.

Coneixe'ns! Un equip de grans sumilleres. Estem a la teva disposició per oferir-te els millors productes i experiències exclusives per a tu.

Marta San Juan

Marta San Juan
Sommelier per la CETT-UB, Màster de Viticultura, Enologia i Màrqueting del vi per l'escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossel i Domenech. El meu vi predilecte és el Cuvèe William Deutz Millésimé 1998.

Javier Bueno

Javier Bueno
Sommelier ESHOB, Màster expert en coaching per l'Institut Europeu de Coaching, IEC. El meu vi predilecte és el Château Rayas del 2000.

Kiko Muñoz

Kiko Muñoz
Director de logística a Vispoke.
El meu vi predilecte és l'Octonia 2010.